Informasjonskapsler (cookies) kreves for at siden skal fungere optimalt. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved å klikke på siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

Jeg er helsepersonell og søker
medisinsk informasjon om botox®

Gå videre

Jeg er helsepersonell og søker
Informasjon om botulinumtoksin for kosmetisk bruk

Gå videre
AMI 04-09-2020

Digitalt ekspertmøte: Slik ser behandlingen med botulinumtoksin ut i 2025

25 september avholdes Allergan Medical Institutes store nordiske ekspertmøte 2020. I år skjer dette virtuelt. Temaet er fremtidsrettet, ”Behandling i 2025”, og programmet gjenspeiler trendundersøkelser og ny innsikt, men også flere tilfeller av beste praksis innen bruk av ny teknologi og nye arbeidsmetoder blant nordiske klinikker.

For tredje år på rad arrangerer Allergan Medical Institute, AMI, Nordic Expert Meeting – forumet som kobler sammen nordiske spesialister innen feltene hodepinesykdommer og spastisitetsbehandling for å utveksle erfaringer knyttet til vitenskap og klinikkarbeid.

På grunn av covid-19 avholdes årets møte virtuelt. Vi har derfor gleden av å kunne invitere bredt. En fullstendig plan for dagen samt lenke til registrering finner du nedenfor.

Inspirere til klinikkutvikling

Agendaen er full av spennende innhold. Temaet er ”Behandling i 2025”, og formålet er å på ulike måter inspirere til klinikkutvikling for å oppnå bedre tilgang til behandling og best mulig behandlingsresultater. Hvilke trender og hvilke nyskapende prosjekter driver andre klinikker med akkurat nå.

– La deg inspirere av dem som allerede har tatt steget inn i fremtiden, for eksempel med hensyn til å ta i bruk ny teknologi og nye arbeidsmetoder, sier Anna Bernmalm, AMI Lead i Norden.

ND-BTX-2050043

Referanser

  • Ingen referanser tilgjengelig
Lukk