Informasjonskapsler (cookies) kreves for at siden skal fungere optimalt. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved å klikke på siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

Jeg er helsepersonell og søker
medisinsk informasjon om botox®

Gå videre

Jeg er helsepersonell og søker
Informasjon om botulinumtoksin for kosmetisk bruk

Gå videre
Kronisk migrene 21-01-2021

Denne nye BOTOX®-veilederen kan hjelpe deg til å utvikle klinikken din

Hva skal til for å starte opp en BOTOX®-klinikk? Og hva er de enkleste grepene for å forbedre pasientflyten i en eksisterende klinikk? Den nye BOTOX®-veilederen hjelper deg til å identifisere fokusområdene innen behandling av kronisk migrene.

Hvis du leser dette, er du antageligvis interessert i å starte behandling med BOTOX® til pasienter med kronisk migrene. Eller så behandler du kanskje allerede med BOTOX® på klinikken din og lurer på hvordan dere kan bruke ressursene på best mulig måte. Uansett håper vi den nye BOTOX®-veilederen kan være relevant for deg.

– Formålet med denne veilederen er å hjelpe deg med å få effektive og kvalitetssikrede rutiner på plass på din nye eller allerede eksisterende BOTOX®-klinikk, med forbedret flyt og økt pasientsikkerhet som resultat, sier Merete Muri, Account Manager hos Allergan.

Guiden inneholder blant annet:

  • Liste over det utstyret som du trenger
  • Fortynning – trinn for trinn
  • Diagnostisering og oppfølging av behandlingen
  • Prosesser og tips for å holde ventetider nede
  • Skjemaer og hjelpemidler med linker til god migrenebehandling

Tipsene og rådene er et resultat av mer enn 10 års erfaring med BOTOX® (botulinumtoksin type A) som behandling av kronisk migrene i klinisk praksis, inkludert innspill og idéer fra erfarne klinikker rundt omkring i Skandinavia.

Vår visjon er at alle pasienter med kronisk migrene skal få den behandlingen de trenger for å for å leve best mulig med sin sykdom. BOTOX® er verdens ledende botulinumtoksinBOT, men det er bare halve historien. For å sikre best mulig behandling, legger vi like stor vekt ”innenfor som utenfor hetteglasset med BOTOX®”. Innenfor hetteglasset handler det om veldokumentert effekt og sikkerhet1, utenfor hetteglasset handler det om de prosjektene og samarbeidet vi holder på med for optimalisere behandling og at den blir tilgjengelig for alle som trenger den

Denne guiden er et eksempel på ”utenfor hetteglasset” ved å gi støtte til optimal og pasientsikker behandling.

– Vår fremgangsmåte bygger på partnerskap, å kombinere vår kunnskap, innovasjon og lidenskap med deg som kliniker for en positiv påvirkning av pasientenes liv, sier Merete Muri.

Ny arbeidsmåte ga flere pasienter tilgang til behandling

Les artikkelen her

ND-BTX-2050074

Referanser

  • [BOT] - BOTOX® Summary or Product Characteristics.    
  • [1] - Antall solgte doser. DOF0159, ikke-publiserte data, INT/0159/2015. DOF0156, ikke-publiserte data, INT/0156/2015    
Lukk