Informasjonskapsler (cookies) kreves for at siden skal fungere optimalt. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved å klikke på siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

Jeg er helsepersonell og søker
medisinsk informasjon om botox®

Gå videre

Jeg er helsepersonell og søker
Informasjon om botulinumtoksin for kosmetisk bruk

Gå videre
Podkast 28-06-2021

Podkast

Alt du trenger å vite om Dandyspas

Allergan er stolt sponsor av Dandyspas, et opplæringsinitiativ i Danmark for å stimulere injeksjonsteknikk og andre ferdigheter som er relevante for behandling av spastisitet og dystoni. Høres det interessant ut? I denne podkasten vil Heidi Biernat, rådgivende lege på Rigshospitalet Bispebjerg, København, og Bo Biering Sörensen, senior rådgivende lege på Rigshospitalet Glostrup, København, fortelle deg mer om opplæringsinitiativet og hva du vil lære av det.

Hos Allergan, et AbbVie-selskap, er vår visjon at hver eneste pasient med spastisitet skal få den behandlingen de trenger for å leve et fullverdig liv. Målsettingen med denne podkasten er å bidra med inspirasjon og kunnskap for å heve ditt ferdighetsnivå når du behandler disse pasientene.

ND-BTX-2150058

Alt du trenger å vite om Master i hodepinesykdommer

Københavns Universitet og Dansk Hodepinesenter viser veien med sitt masterprogram for hodepinesykdommer. I et intervju forteller Rigmor Højland Jensen, leder for Dansk Hodepinesenter, oss alt du trenger å vite om masterstudiet, inkludert utviklingen og det faglige innholdet.

Vi intervjuer Rigmor Højland Jensen og hennes avdelingsleder og kollega Henrik Schytz, nevrolog.
Allergan, et AbbVie-selskap, er en stolt sponsor av masterprogrammet.
Les mer om masterprogrammet her: (www.mhd.ku.dk)

ND-BTX-2150053

Referanser

  • Ingen referanser tilgjengelig
Lukk