Informasjonskapsler (cookies) kreves for at siden skal fungere optimalt. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved å klikke på siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

Jeg er helsepersonell og søker
medisinsk informasjon om botox®

Gå videre

Jeg er helsepersonell og søker
Informasjon om botulinumtoksin for kosmetisk bruk

Gå videre
Podkast 18-05-2021

Podkast

Alt du trenger å vite om Master i hodepinesykdommer Københavns Universitet og Dansk Hodepinesenter viser veien med sitt masterprogram for hodepinesykdommer.

Fokal spastisitet etter slag 22-03-2021

Bedre effekt med tidlig BOTOX®-behandling til post-stroke pasientene viser ny studie...

Er tidspunktet for intervensjon med BOTOX® viktig for utfallet av effekten? En ny studie av Patel, Ward og Jost et al så på effekten av tidlig intervensjon med BOTOX® hos voksne pasienter med post-stroke spastisitet i underekstremitetene.

Fokal spastisitet etter slag 17-02-2021

Dette sier ekspertene om vellykket tverrfaglig samarbeid på klinikken

Samarbeidet mellom forskjellige yrkesgrupper er et sentralt tema når leger innen spastisitetsbehandling får spørsmål om de største utfordringene for å lykkes bedre med behandlingen. Hvordan kan det gjøres på beste måte? Vi har intervjuet noen eksperter på området.

Kronisk migrene 21-01-2021

Denne nye BOTOX®-veilederen kan hjelpe deg til å utvikle klinikken din

Hva skal til for å starte opp en BOTOX®-klinikk? Og hva er de enkleste grepene for å forbedre pasientflyten i en eksisterende klinikk? Den nye BOTOX®-veilederen hjelper deg til å identifisere fokusområdene innen behandling av kronisk migrene. Hvis du leser dette, er du antageligvis interessert i å starte behandling med BOTOX® til pasienter med kronisk...

Kronisk migrene 17-12-2020

Slik ble behandlingen av hodepine i Norge og Danmark påvirket i første fase av pandemien...

Koronapandemien førte til nye måter å jobbe på. Hvordan ble behandlingen av hodepine på sykehus i Skandinavia påvirket i første fase av pandemien? En ny studie fra Danmark og Norge gir oss innsikt.

HodePodden 03-12-2020

HodePodden – En podkast for deg som jobber med migrene og hodepine

En podcast for deg som jobber med migrene og hodepine. I hver episode av HodePodden inviterer programleder Tine Poole en ny spesialist for å snakke om tematikker innenfor migrene og hodepine.

Referanser

  • Ingen referanser tilgjengelig
Lukk