Informasjonskapsler (cookies) kreves for at siden skal fungere optimalt. Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden. Ved å klikke på siden godtar du at vi bruker informasjonskapsler.

Jeg er helsepersonell og søker
medisinsk informasjon om botox®

Gå videre

Jeg er helsepersonell og søker
Informasjon om botulinumtoksin for kosmetisk bruk

Gå videre

Informasjonskapsler

Samtykke til bruk av informasjonskapsler på nettstedet

Nettsidene til Allergan kan be nettleseren din om tillatelse til å lagre informasjonskapsler – små datafiler – på datamaskinen eller den mobile enheten din.  En informasjonskapsel hjelper et nettsted med å lagre informasjon som du oppga ved et tidligere besøk. Kapselen bidrar også til å levere innholdsspesifikke opplysninger samt lagre informasjon om hvordan du bruker de ulike delene av nettstedet.  Vi kan også bruke informasjonskapsler for å forstå preferansene dine og gi deg tilpasset innhold basert på disse.  Allergan må be om din tillatelse for å kunne lagre informasjon om deg som bruker og dine preferanser over et lengre tidsrom.  Kryss av for «Jeg godtar» hvis du godtar det.  Du kan trekke tilbake tillatelsen ved å endre nettleserinnstillingene dine. Du kan slette informasjonskapsler fra datamaskinens harddisk, blokkere informasjonskapsler eller be om en advarsel før en informasjonskapsel lagres.  Les fremgangsmåtene i nettleseren din for å finne ut mer om disse funksjonene.  Dette samtykket er frivillig. Skulle du likevel ikke ønske at informasjonskapsler installeres i nettleseren din, er det mulig at Allergan ikke kan gi deg full tilgang til hele eller deler av nettstedet.

Ved å krysse av for «Jeg godtar», gir jeg Allergan eller en tredjepart som handler på vegne av dem, rett til å installere informasjonskapsler i nettleseren min. Disse informasjonskapslene kan huske opplysninger jeg oppgir, lagre informasjon om hvordan jeg bruker de ulike delene av nettstedet, lagre brukerdefinerte preferanser og skreddersy visningen av nettstedet ut i fra mine preferanser.

Referanser

  • Ingen referanser tilgjengelig
Lukk